Новини

Леонардо ДіКапріо побував у вовчій шкурі

21 сентября 2017

Франція познайомилася з «Вовком з Уолл-стріт». Таку назву отримала нова стрічка з Леонардо ДіКапріо в головній ролі. Сам актор зізнався, що обожнює образи, які уособлюють американську жадібність і капіталізм.

Леонардо ДіКапріо, актор: «Я ніколи не задумувався над цим, але схильність до таких картин у мене дійсно є. Загалом такі ролі цілковито відображають моє уявлення про сучасний світ. За цей рік я знявся аж у трьох фільмах про американський капіталізм і корупцію, це вже щось та означає».

За сюжетом, герой Леонардо, Джордан Белфорт, керує фінансовою імперією і живе на широку ногу, проте потім потрапляє до в’язниці. Сценарій написаний за мотивами мемуарів реального Белфорта. За фінансові махінації бізнесмен був засуджений, а коли звільнився, почав читати лекції по всьому світу. Під час знімання ДіКапріо довелося не тільки розважатися і сидіти за ґратами, а й танцювати.

Леонардо ДіКапріо, актор: «Усе вийшло природно, я не брав жодних спеціальних уроків. Я нормально танцюю з дитинства».

Режисером «Вовка з Уолл-стріт» став Мартін Скорсезе. До речі, це вже п’ята спільна робота ДіКапріо з ним. Також у стрічці знялися Жан Дюжарден і Меттью Макконахі, який не зміг приїхати на паризьку прем’єру.