Новини

Лі-Енн Піннок із обранцем запалюють у дражнилці нового кліпу «Think About Us» гурту Little Mix

31 января 2019

Дівочий колектив Little Mix продовжує підбадьорювати шанувальників перед оприлюдненням кліпу на свій новий сингл «Think About Us», у створенні котрого взяв участь Ty Dolla $ign. Учасниці наразі квартету діляться індивідуальними фрагментами. Вельми привернула увагу своїм відеовнеском Лі-Енн Піннок.

Шестисекундний уривок, розміщений на офіційних обліківках гурту, показує співачку на мотоцклі в обіймах її нового бойфренда Ендрю Ґрея (наче в екранізації «Bound 2», де Каньє їде на байку з Кім). Артистка позує в щільних високих чоботях, а її обранець демонструє татуювання на оголеній спині. Коли Лі-Енн пригадувала знімання цієї сцени, то пожартувала, що змусила Ґрея коритися їй.

Піннок – не єдина, хто знялася для кліпу з партнером. Джесі Нельсон також підготувала сцену з чоловіком (щоправда, лише моделлю, а не обранцем), який накинувся на неї, та спокусливим поглядами на камеру.

Хоча Перрі Едвардс та Джейд Терлволл чоловіки в кадрі не дісталися, вони також знялися в сценах, котрі пришвидшують пульс у глядачів. Обидві співачки позували в білих бюстгальтерах. Одна – на тлі квіткового саду, інша – засніжених скель.

Фани зможуть побачити музичне відео повністю вже завтра, 1-го лютого.

«Think About Us» включений до останнього лонґплея Little Mix «LM5», який представили 16-го листопада 2018 року. Альбом отримав схвалення критиків і зайняв третю позицію в чарті Великобританії та другу – в Ірландії. У ряді інших країн він потрапив до топ-тридцять.

На підтримку альбому британська група влаштує турне по Великобританії й Ірландії. Гастролі почнуться 10-го жовтня в Дубліні 10 й завершаться двома шоу 18-го й 19-го листопада в Лідсі.