Новини

Ліам Пейн радить Луї Томлінсону брати приклад з Тімберлейка

21 сентября 2017

Скидається на те, що Ліам Пейн влаштувався особистим піарником колеги по 1D Луї Томлінсона. Пейн направо і наліво розповідає всім про акторський потенціал Луї. Мовляв, він настільки талановитий, що зможе без проблем підкорити Голлівуд. Чому Ліам узявся розкручувати акторські здібності колеги, поки що невідомо. Окрім того, його друг ніде й словом не обмовився про бажання податися у кіно.

А ще в одному з інтерв’ю Пейн розхвалював Джастіна Тімберлейка за його вдалу музичну кар’єру в бойзбенді, а потім перехід в актори. Натякаючи таким чином на правильний шлях для Томлісона. Та, мабуть, Пейн забув, що саме через постійне перебування Джея Ті на знімальних майданчиках йому бракувало часу на N Sync. Тому вони й розпалися.

А поки Пейн переймається майбутнім Томлінсона, інший учасник One Direction вдарився в йогу. У перервах між концертами 19-річний Гаррі Стайлз зачиняється в кімнаті, розжарює температуру повітря до сорока градусів і практикує всілякі пози. Кажуть, після останнього такого заняття бідолаху Стайлза мало не відкачували лікарі.