Новини

Ліам Пейн спішить завершити перший сольний альбом перед народженням дитини

21 сентября 2017

«Ліам старається встигнути до того, як Шеріл народжуватиме. У Лос-Анджелесі він працював над своєю музикою так наполегливо, як це було можливо. Оскільки він стане батьком будь-якого дня, то тримає свій телефон у Лондоні в гучному режимі, щоб за потреби негайно кинутися до неї», – повідомило джерело «The Sun».

За словами очевидця, учасник One Direction геть виснажений через свій графік роботи. Схоже, його нинішні безсонні ночі з альбомом – це підготовка до безсонних ночей із немовлям. «Такий спосіб не найкращий, але це означатиме, що він буде повністю вільний для підтримки матері й дитини. Справедливо зазначити, що він геть виснажений через цей графік. Люди в студії бачать його тільки в нічний час. Він зачиняється з дев’ятої вечора до четвертої або п’ятої ранку, улаштовуючи випадкові перерви», – зазначив інсайдер.

Ліам Пейн і Шеріл Коул ще жодного разу не прокоментували звістку про первістка публічно. Повідомляють, що 33-річна знаменитість народжуватиме цього місяця. «Шеріл із захопленням чекає появи своєї дитини. Орієнтувалися на середину-кінець березня, але вона знає, що потрібно додати ще зо два тижні перед і після, адже пологи можуть відбутися в будь-який день», – прокоментувало джерело для «Metro».