Новини

Ліам Пейн й Алессо запропонували шанувальникам допомогти їм із готуванням реміксу на нову пісню «Midnight»

3 апреля 2020

Колишня зірка One Direction і діджей знову зібралися разом для запису композиції, яку видадуть 8-го квітня, і котра слідуватиме за їхньою «Next to Me» 2016 року.

Артисти вирішили готувати ремікс не самотужки, а з фанами, тож запропонували людям викладати відео зі своїми виконаннями пісні. Для ідентифікації публікацій потрібно додавати гештеґ #AlessoMidnight.

Пізніше виконавці назвуть щасливого переможця конкурсу, який долучиться до запису твору та заспіває разом із зіркою «Strip That Down».

Ліам твітнув:

«У мене є геть новий сингл. Із Алессо. Прибуде 8-го квітня. Називається «Midnight»! Ми хотіли якось залучити наших шанувальників, тому задумали приєднати когось із вас до нашого офіційного реміксу. Використовуйте #AlessoMidnight, щоб узяти участь!»

Британський артист відомий тим, що вигадав унікальні способи взаємодії з фанами в Інтернеті. Минулого грудня він, наприклад, поспілкувався з прихильниками у відеочаті та потішив їх персональним підписом на цифровій обкладинці свого дебютного сольного альбому «LP1».

Тим часом Ліам активно підтримує людей у коронавірусній скруті. Він допоміг пожертвами ста харчовим банкам у Бірмінгемі, Сток-он-Тренті, Ковентрі, Шеффілді, Ноттінгемі, Брістолі й інших куточках Великобританії.