Новини

Лідер гурту «СКАЙ» поголився наголо заради нового кліпу

21 сентября 2017

У гурту «СКАЙ», який нещодавно відсвяткував 15-річчя сценічної діяльності, відбулося повне перезавантаження їхньої впізнаваної творчості.

Композиція «GoGo», над текстом якої, традиційно, трудився Олег Собчук, стала гімном свободи у всіх її проявах. Ідею кліпу, взаємодію і протистояння статей — жінки і чоловіка,— втілив у життя режисер Віктор Скуратівський, який неодноразово співпрацював з топовими артистами вітчизняного шоу-бізнесу.

Як повідомили представники гурту, основною локацією кліпу став автодром «Чайка». Драйв і якісний саунд «GoGo» не обмежився рок-стилістикою і всіма необхідними атрибутами даного музичного напряму. Кліпмейкер показав сучасну історію стосунків: повну ризиків, суперництва і пристрасті, коли закохані конкурують між собою. Це історія життя, де пара не бажає поступатися в своїй незалежності, намагаючись зберегти почуття і не втратити голову від калейдоскопу емоцій. Любов лідерів і переможців по життю — чи зуміють вони зберегти свою унікальність в боротьбі за право залишатися самостійними особистостями?

Головною героїнею кліпу стала співачка — учасниця дівочого гурту Real O Аліна Астровська. Серцеїдка і справжня жінка — хижа, недоступна і від того ще більш бажана, Аліна спробує приборкати пихатого чоловіка.

Спеціально для знімання, Олег Собчук не тільки перетворилася на безстрашного рок-н-рольного гонщика, а й змінив імідж — поголився наголо. Але, як завжди, артист залишився вірним своєму образу романтика українського шоу-бізу, зберігши мужність і впевненість.

До речі, це була друга доба знімання «СКАЙ», напередодні гурт відзняв відео на пісню «Мелодія серця», режисером якої став Діма Маніфест.

Презентувати кліпи на пісні «GoGo» і «Мелодія серця» гурт обіцяє зовсім скоро.