Новини

Лідер Muse Метт Белламі заручився

28 декабря 2017

Британець освідчився коханій під час відпочинку на Фіджі через кілька днів після її 28-річчя. Майбутня дружина поділилася з фанами новиною в суботу, 23-го грудня. Вона виклала в Інстаграмі серію знімків.

«Планувала здивувати всіх на Різдво, але більше не можу чекати, – почала наречена. – Ми так раді повідомити світові, що заручені! Усього через кілька днів після мого дня народження, під час найромантичнішого святкування в нашому житті, чоловік моєї мрії запропонував мені вийти за нього!».

Іще Елль додала: «Після сліз радості, перехопленого від шоку подиху та неможливості в це повірити, звісно я сказала «так»! Я не можу уявити наші життя порізно. Що я можу уявити, так це світле майбутнє, сповнене любов’ю та світлом, сім’єю та друзями, хвилини, які перетворюються на найтепліші спогади, а також нескінченне чисте блаженство».

На світлинах, які виклала Еванс, бачимо пару за прогулянкою верхи вздовж пляжу, а також величезну грушовидну діамантову кублучку

Це – треті заручини Метта. До цього він планував одружитися з італійським психологом Ґаєю Поллоні, але 2009-го вони розбіглися. Потім на новий рівень мали перерости, але не переросли, стосунки з Кейт Гадстон. Остання, до речі, – мати їхнього шестирічного сина Бінґа. Гадсон і Белламі розбіглися 2014-го, але залишилися близькими. Кейт навіть запрошувала Елль та колишнього приєднатися до родини в Колорадо на торішні різдвяні вихідні.

Метт і Елль, яка знялася в кліпі Робіна Тіке на «Blurred Lines», почали зустрічатися на початку 2015-го.