Новини

Ліл Кім уперше показала свою дитину

21 сентября 2017

Які підгузки і банти на ногах носить Роял Рейдж, тепер знають відвідувачі сторінок Ліл Кім на WhoSay, Instagram і Twitter. Реперка уперше показала своє немовля, проте не повністю. Обличчя дитини на світлинах не видно. Поряд зі знімком матуся написала: «Подивіться, хто повзав на четверте липня. Щасливого Дня незалежності моєму сонечку Роял Рейдж і усім нам!!!». 

На Instagram пост лайкнули майже 12 тисяч разів. Також користувачі залишили чимало схвальних відгуків до публікації. Зіркову маму вітають із новонародженою, а дехто вже жадає побачити більше. «Кім! Ми очікуємо зображень дитини Квін Бі», «Покажи нам її вбрання… будь ласка! Фани чекають!», «Покажи нам її кімнатку! », «Покажи нам її обличчя»,– пишуть користувачі.

Виконавиця хіта «Lady Marmalade» народила первістка дев’ятого червня в Хакенсаку, Нью-Джерсі. Немовля важило майже три кілограми.

Уперше Ліл Кім  розповіла про свою вагітність на афтепаті «The Blonds Fashion Week» 12 лютого. Уже через годину після цієї звістки Містер Пеперс написав: «Я чув усі мене шукають?»,– тим самим підтвердивши, що він тато дитини.