Новини

Ліл Вейн після шпиталізації повернувся до студії звукозапису

21 сентября 2017

Репера помітили в студії з самого ранку 7 вересня. Виконавець «Lollipop», у якого 2013 року діагностували епілепсію, потрапив до шпиталю Чикаго позаминулими вихідними (2-3 вересня). Тоді його виявили непритомним у готельному номері.

Вейна, котрий переніс кілька судомних нападів, випустили з медзакладу на початку минулого тижня, і призначили йому двотижневий відпочинок. Проте емсі відмовився дозволяти кризі здоров’я перешкоджати його звукозаписувальним планам. У четвер зірка баскетболу та репер Даміан Ліллард поділився знімком із Вейном зі студії. Зображення Даміан прокоментував рядком «#Confirmed… @liltunechi (Wayne)». Схоже, артисти працюють над новим сумісним треком, який прибуде після їхнього торішнього «Loyal to the Soil».

 

Продюсер Скотт Сторч також виклав світлину з Лілом, підтвердивши, що 34-річний репер повернувся до Лос-Анджелеса.

 

Винуватець новини ще не прокоментував свою недавню шпиталізацію, але звістка про його візит до студії виринула всього через кілька годин після того, як менеджер Кортез Браянт повідомив, що репер навряд коритиметься наказам ескулапів. Вейн, мовляв, завжди пом’якшує стурбованість своєї команди щодо його здоров’я.

«Я казав йому, що потрібно приділяти час відпочинку, але не думаю, що це працюватиме, друже. Він – працеголік. Саме це спонукає його перебувати там, де він тепер, друже. Наразі він у студії, щоб старанно створювати музику, долати цю ситуацію і дати шанувальникам те, чого вони потребують», – розповів Браянт «TMZ».