Новини

Ліл Вейн судиться з водієм автобуса

21 сентября 2017

Чоловік на ім’я Марк Джонс позвався до суду проти хітмейкера «Lollipop». Його репер найняв працювати водієм автобуса під час торішнього літнього туру. За словами Джонса, саме під час одного з гастрольних переїздів артист розгнівався. А все тому, що шофер вирішив заправитися пальним на шляху до Буффало, Нью-Йорка, близько 23:30. Проте гнів Ліла Вейна вельми злякав Марка, тож водій продовжив рух без зупинки й дозаправлення.

Та на цьому, як стверджує позивач, тирада репера не припинилася. Він, мовляв, погрожував пістолетом, казав швидше рухати дупою і говорив, що вб’є. Артист витягав зброю, наставляв її, зблизька зводив курок і зажадав якнайшвидшого приїзду до готелю. Подальші півгодини тієї мандрівки минули в мертвій тиші.

Шофер судиться з зіркою через незаконне позбавлення його права на пересування, напад та спричинений стрес.

У той же час Вейн сам добивається правосуддя від служителів Феміди. На початку року він вимагав від лейблу «Cash Money» 51 мільйон доларів. Репер звинуватив керівника лейблу Бьордмана в тому, що він гальмує видання його альбому «Tha Carter V». Окрім грошей Вейн також вимагав оголосити його співвласником авторських прав на все, що опубліковано на «Cash Money» деякими іншими виконавцями. Зобов’язання перед рекордингом Бьордмана і лейблом Ліла Вейна «Young Money» одночасно мають такі артисти, як Нікі Мінаж і Дрейк.