Новини

Ліл Вейн не погоджується з тим, що Young Thug – найвпливовіший репер нинішньої доби

29 ноября 2019

«Хто тут татусь?», «Хто тут мамка?», «Хто крутіший», – репери постійно спекулюють на ці теми. Тож коли з’являються списки з графою «Найвпливовіші репери», це завжди спричиняє дискусії в інтернеті.

Чимало людей звернули увагу на статтю, де найвпливовішим репером двадцять першого сторіччя охрестили Young Thug. Ліл Вейн, схоже, також має що про це сказати.

Легенда про гіп-гопу завітала у твіттер 28-го листопада. Там Візі написав: «Я – це хто?»

Хоча виконавець не вдавався в подробиці того, про що йдеться в публікації, чимало користувачів переконані, що це його відгук на статтю. У такий спосіб, мовляв, артист виказав свою незгоду з тим, що не він – найвпливовіший репер сторіччя.

Ба більше: навіть сам Thug погоджується. Він перепублікував повідомлення в себе на сторінці та написав коментар «Факт» і додав емодзі з зображенням здійнятих рук.

Зрозуміло, чому Thug погодився з Візі. Він визнав, що на нього вплинув керівник Young Money настільки, що він планував аж назвати свій альбом «Tha Carter VI», посилаючись на серію дисків «Tha Carter» Вейна. Але це, зрештою, розплило біф між ними, оскільки Лілові не сподобалася затія Thug’а.

Ще 2015 році під час одного з концертів Візі диснув Thug’а, сказавши присутнім не купувати альбом останнього.

Пізніше альбом було перейменовано на «Barter 6», а Thug наполіг, що не бажає виявляти зневагу:

«Я розумію, що Ліл Вейн розчарований своєю кар’єрою, і я співчуваю йому через це, але він – мій кумир. Я ніколи в житті не дозволив би собі сказати щось погане про нього, або влаштовувати з ним біф на рівному місці. Це людина, яка є прикладом для мене. Ха-ха».