Новини

Ліндсей Лохан відкриє власний реабілітаційний центр

21 сентября 2017

Ліндсей Лохан підраховує ще незароблені мільйони. Голлівудська акторка починає новий прибутковий бізнес. Цього разу зірка знову вирішила трохи заробити на власному імені.

Не є таємницею, що Лохан неодноразово ставала учасницею скандалів, пов’язаних із вживанням наркотиків. А тепер, поборовши залежність, вона заходилася допомагати іншим. Ліндсей відкриє власний реабілітаційний центр у Нью-Йорку та назве його на свою честь. У такий спосіб селебриті  сподівається привернути до закладу увагу громадськості.

Фахівці клініки боротимуться з проблемами, які подолала Ліндсей. Акторка зауважує, що на своєму гіркому досвіді переконалася, які методи лікування справді ефективні, а які не дають жодних результатів. Друзі зірки зазначають, що останнім часом вона просто одержима ідеєю відкриття центру.

Повідомляється також, що в клініці Ліло планує особисто проводити спеціальні тренінги для молоді. Ліндсей переконана, що її нинішній стан здоров’я і оптимістичний настрій допоможуть наркозалежним людям відмовитися від згубної звички. Як запевняють американські ЗМІ, акторка вже мала зустріч із низкою потенційних інвесторів.

Нагадаємо, зовсім нещодавно 27-річна Ліндсей пройшла курс примусового лікування в реабілітаційному центрі за рішенням суду. Зараз її стан лікарі називають стабільним.