Новини

«Linkin Park» і «Garbage» виступили в Одесі

21 сентября 2017

«Linkin Park» і «Garbage» уперше виступили в Україні. Зірки американської альтернативної і рок-музики завітали на одеський фестиваль «Просто Рок».

Відомий фестиваль «Просто Рок» повернувся. Свято музики відбулося в Одесі, де зібралася багатотисячна армія меломанів. Перші кілька годин вони насолоджувалися репертуаром «O.Torvald» й «Бумбокс». А на десерт глядачам подали свої шоу американці, яких на наших теренах уже заждалися. Спочатку хіти й матеріал зі свіжого альбому зіграли рокери «Garbage». А вже після них на сцену вийшов і головний винуватець події — «Linkin Park». Альтернативники почали концерт із того, що втсановили посеред сцени прапор України.

Бред Делсон, гітарист «Linkin Park»: «Ми насправді зволікали з нашим концертом в Україні, бо чекали, поки ви переможете шведів на Євро. І наступного дня, бездоганно дібравши момент, ми дали концерт. Ми давно хотіли приїхати до вас. І сьогоднішнє шоу відбудеться в межах світового туру на підтримку нашого нового альбому «Living Things»».

П’ятий студійник «Linkin Park» у деяких європейських країнах з’явиться на CD вже з 19 по 25 червня. Тобто на кілька днів раніше, ніж на батьківщині музикантів. А в США реліз платівки запланований на 26 число цього місяця. Палкі шанувальники колективу знають, що він дещо змінив звучання після перших альбомів «Hybrid Theory» і «Meteora». Тож нині багатьох цікавить, чи повернуться музиканти до колишнього саунду.

Бред Делсон, гітарист «Linkin Park»: «Свіжа платівка ввібрала в себе певну енергію й дух перших двох і подальших записів. Тож це як комбінація всього, створеного нами. Однак завжди хочеться додавати нові елементи в музику, щоб вона була захопливою для нас».

Фестиваль відвідало чимало вітчизняних знаменитостей. В одному з фан-секторів серед юрби опинився й Вадим Красноокий із «Mad Heads».

Вадим Красноокий, гурт «Mad Heads»: «Я відкрию невеликий секрет: «Linkin Park» — це улюблена група мого брата, нашого басиста, басиста групи «Mad Heads». Тому він слухає всі альбоми, ну а я, коли він каже, що альбом вдався, теж беру собі на прослуховування».

Під час концерту «Linkin Park» виконав як давні хіти, так і пісні з нового альбому. На свіжий репертуар публіка реагувала майже так само гучно, як і на знайомі композиції. Звісно, американську команду не відпустили без виклику на біс. Після тривалих овацій і скандувань музиканти повернулися на сцену, подякували за теплий прийом і заграли кілька додаткових пісень, серед яких була й знаменита «In The End».