Новини

LOBODA презентувала драматичний кліп на пісню «Не нужна»

21 сентября 2017

LOBODA: «У нашій новій відеороботі ми відображаємо ту реальність, в якій існує величезна кількість жінок: світ зрад, розставань і падіння моралі. Найпотаємніше знецінюється. Відносини стають тягарем, вірність єдиній людині вимагає величезної відповідальності, і тому люди воліють всіляко уникати зобов’язань. А наш кліп — це заклик думати одне про одного кожну хвилину і не забувати, що ми відповідаємо не лише за тих, кого полюбили, а й тих, кого привели у цей світ».

Знімання нового кліпу артистки відбувалося на скелястих узбережжях Португалії, «золотих» пісках Атлантики і міських кварталах Лісабона. За кращими традиціями LOBODA, відео сповнене масштабністю, глибиною сюжету і драматизмом. Співачка зізналася, що сюжет багато в чому продиктований її особистими переживаннями і пов’язаний з розставанням з коханою людиною. Саме тому екранізація пісні «Не нужна» є однією з найскладніших відеоробіт в кар’єрі артистки.

LOBODA: «У моїй творчості сюжет кліпу завжди продиктований самою піснею. У випадку з композицією “Не нужна” все було дуже непросто. Ми довго не могли придумати повноцінний сценарій, хоча ідей було достатньо: вони всі будувалися навколо складної драматичної лінії, що присутня у пісні, і головної ідеї — віри в порятунок відносин. Через три місяці, коли ми обійшли всіх режисерів, у мого продюсера Нателли Крапівіної народилася історія, від якої по шкірі пробігли мурашки. Емоційний сюжет зачіпає лише тоді, коли в ньому є драматургія, яку можна провести через все відео. Мені здається, у нас це вийшло».

Дивіться нову відеороботу LOBODA — «Не нужна».