Новини

Lorde розповіла про новий альбом, коли святкувала день народження

21 сентября 2017

Шанувальники з нетерпінням чекають наступника її дебютної платівки «Pure Heroine» 2013 року, що мала приголомшливий успіх. Нині, відзначаючи 20-річчя та перехід від підліткових бачень до погляду дорослої особи, Lorde поділилася емоційним пасажем у Фейсбуку. У повідомленні вона поміркувала про дорослішання, минуле та майбутнє.

«Я більше не дитина й усе більше я розумію, що дивакуватість усіх цих надувних кульок зникне. Запис «Pure Heroine» був моїм способом закріпити нашу підліткову славу, представити її в промінні, тож ця частина мене ніколи не вмирає, і цей запис, що ж, ну це просто те, що приходить на зміну», – зазначила виконавиця.

Артистка продовжила: «Мені зараз більш нічого так не хочеться, як поділитися новим. Це – й обкладинка альбому, і тексти пісень (найкращі, які я писала в житті), можливість помацати мерч, а також збагатити свій досвід живими шоу. Мені просто треба більше часу на те, щоб зробити все якнайкраще. Ви маєте триматися. Великий день не настане завтра або наступного місяця. Проте він уже не за горами. Я думаю, ви розумієте».

З моменту релізу «Pure Heroine» Lorde також устигла записати саундтрек для «Голодних ігор» і попрацювати з Disclosure над композицією «Magnets».

Свіжий студійник артистки очікується навесні 2017 перед початком її туру.