Новини

Ludacris і його дружина чекають на первістка

21 сентября 2017

37-річний виконавець, чиє справжнє ім’я Крістофер Браян Бріджес, і його дружина Ідоксі обмінялися весільними обітницями два місяці тому. А тепер вони дали знати, що чекають на первістка. Ідоксі поділилася в Інстаграмі пляжним знімком, на якому вона підвела руку до голови й гордо дивиться вперед. Тим часом Ludacris ніжно цілує своїй вагітній обраниці, убраній у бікіні, живіт. «Прекрасний день на пляжі», – написала Ідоксі в пості, на що він відповів: «Дійсно прекрасний день».

 

Репер зробив пропозицію коханій на приватному літаку в грудні. «Вона не сказала „так”. Вона сказала „Чорт забирай, так!”», – повідомив згодом виконавець. Через кілька днів артист також підтвердив, що вони побралися в той же день. «Навіщо чекати? Зробили це до 2015», – написав Ludacris.

Виконавець також є батьком двох доньок – чотирнадцятирічної Карми і однорічної Кай Белли, які народилися під час його попередніх його стосунків із Тамікою Фуллер. Шляхом суду він виборов право повної початкової опіки над молодшою донькою.