Новини

М1 і “Всеукраїнська асоціація музичних подій” представляють: “Бумбокс”, “Друга Ріка” та Alina Pash заспівають у подяку лікарям

21 мая 2020

Давайте разом подякуємо лікарям-супергероям! Телеканал М1 та “Всеукраїнська асоціація музичних подій” представляють благодійний музичний марафон “Сміливе серце”! Усі зібрані кошти буде спрямовано на придбання засобів захисту для медиків, що рятують життя хворих на COVID-19. Дякуючи сурдоперекладу, онлайн-концерт зможуть почути і подивитися люди з порушенням слуху.

Перший концерт музичного марафону відбудеться вже 23 травня о 19:00. Серед “зіркових” учасників — “Бумбокс”, “Друга Ріка” та Alina Pash!

Подякувати лікарям можна на сторінці благодійного фонду Пацієнти України, або надіславши SMS із будь-яким текстом на номер 88001 (вартість 1 повідомлення — 20 грн).

Благодійний музичний марафон “Сміливе серце” організовують ком’юніті-агенція OMG agency, телеканал М1, асоціація ВАМП, фестиваль Atlas Weekend, квитковий оператор Ticketsbox. Проєкт здійснюється за підтримки Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, що здійснюється Pact в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Деталі — на сайті проєкту https://braveheart.online/