Новини

Ведучі М1 стали моделями на ювілейному Ukrainian Fashion Week

7 февраля 2022 admin

За 25 років Тиждень української моди із фешн-свята перетворився на масштабний культурний захід із соціальним змістом. Окрім подіуму, цього ювілейного року було задіяно весь простір “Мистецького арсеналу”. В презентації однієї з інсталяцій, присвяченій творчості молодих дизайнерів, у якості моделей узяли участь зірки телеканалу М1: Галина Завійська, Денис Жупник, Вікторія Батуі, Маша Виноградова та Міла Єрємєєва.

Галина Завійська:
Я представила образ від Анни Гайової: свої колекцію вона створила з тканин “із підсвіткою”. Всю глибину видно крізь неонове освітлення. Мені дуже комфортно в цьому образі, єдине, що не зовсім типово — червоні губи. Але за сьогодні я отримала неймовірну кількість компліментів! Анітрохи не відчула себе в цій сфері чужорідно! 

Денис Жупник:
Такого я ще не відчував! Уперше потрапив на UFW і одразу в якості моделі! Високу моду до цього сприймав як щось чужорідне й не дуже зрозуміле… Я представив одяг від Ірини Первій під назвою “Мгновение вечно”. Колекцію присвячено миті, коли на фоні засніжених гір розквітають квіти. Це про народження нового на фоні сталого. 

Вікторія Батуі:
Я зрозуміла, що робота моделі — це пекельна праця! Але мені дуже сподобалось! Якби це був справжній подіум, я б, мабуть, нервувала більше. А так і глядачі були близько, і мої колеги. Стримувати емоції, як моделі, мені було вкрай важко: з одного боку від мене стояла Міла Єрємєєва, з іншого ну, дуже серйозна Маша Виноградова. Але я залишалася стриманою, бо моє вбрання було присвячено темі Чорнобиля.

Маша Виноградова:
Я була в образі Трініті з культової “Матриці”. На диво, цей дизайнерський одяг дуже зручний, хоча він виглядає досить нестандартно. Я не намагалася рухатися, як модель: мені треба було бути вільною й повільною. 

Міла Єрємєєва:
Це не перший мій досвід у фешн-індустрії: у 13 років я навчалася в школі моделей. Для мене за честь особисто підтримувати молодих українських дизайнерів. Я представила одяг від Альони Лазоренко, він як жіночий характер: легкий, але забобонний. 

Усі подробиці UFW і зіркові інтерв’ю дивіться 12 лютого в ефірі M1 Music Awards News об 11:00, а незабаром — у спецпроєкті від телеканалу М1, присвяченому 25-річчю Ukrainian Fashion Week.