Новини

«M1 Music Awards. 4 сезони»: названо найкращих у 2018 році українських виконавців

3 декабря 2018

1-го грудня в київському Палаці спорту відбулася «M1 Music Awards. 4 Seasons» – четверта церемонія нагородження премією «M1 Music Awards».

Перед шоу організатори повідомили про солдаут: усі квитки на захід розпродали.

Церемонії та неймовірному гала-концерту передувала зіркова доріжка, якою пройшлося кілька сотень вітчизняних селебритіз. За її перебігом можна було стежити онлайн завдяки прямій трансляції на ютюб-сторінці М1. Ведучими заходу стали обличчя телеканалу: Нікіта Добринін, Оля Цибульська, Маша Виноградова, Андрій Чорновол, Денис Христов, Emma D, Галя Завійська, Денис Жупник, Міла Єремєєва та Вікторія Батуі.

Першою серед оголошених стала спеціальна премія «За внесок у розвиток національної музичної індустрії». Її переможницею визнали відому співачку, володарку чотирьох нагород «М1 Music Awards» і музичного продюсера цьогорічної «M1 Music Awards. 4 Seasons» Тіну Кароль.

Завдяки шаленій підтримці шанувальників артистка святкувала тріумф і в новій ексклюзивній номінації «Фан-клуб року», започаткованій організаторами музичної премії телеканалом М1 і компанією «Таврійські Ігри» спільно з партнером InRating.

Фаворитами церемонії стали ще два виконавці, які отримали по дві статуетки. Так, гурт KAZKA з треком «Плакала» переміг у номінаціях «Хіт року» (спільно з радіостанцією «Хіт FM») і «Прорив року». NK | Настя Каменських стала лідеркою в номінаціях «Співачка року» і «Кліп року» (на пісню «#этомояночь»). Виконавиця отримала свої нагороди в компанії «Співака року» Олега Винника під час прямого ефіру проекту «X-Фактор». Там Настя й Олег виконують роль членів зіркового журі.

Відзнака «Проект року» дісталася творчому тандему співака MONATIK і Наді Дорофєєвої за роботу «Глубоко…» Разом зі своїм традиційним супутником на сцені Позитивом Надя отримала ще одну заповітну статуетку: «Время и Стекло» укотре вибороли звання «Гурт року».

Michelle Andrade та її «Musica» здобули перемогу в номінації «Золотий грамофон» (спільно з «Русское Радио Україна»). MARUV та їхню колаборацію з BOOSIN “Drunk Groove” нагородили в категорії «Dance Parade від KISS FM». Володарем премії в номінації «Червона Рута» (спільно з «Русское Радио Україна») став Олександр Пономарьов із піснею «Найкраща».

THE HARDKISS уже третій рік поспіль не лишають конкурентам жодних шансів у номінації «Альтернатива».

Акцент кожного із номерів гала-концерту поставили на світлі, декораціях, спецефектах і танцювальних постановках. Співачки Тіна Кароль та NK | Настя Каменських виконали попурі зі своїх найкращих пісень. У виступі Ірини Білик заділи робота. Спеціально для гурту «Время и Стекло» розробили особливі декорації. Alyosha підготувала концептуальний містичний номер про занурення в жіночі думки.

MONATIK вразив яскравим віджеїнгом і танцями, а в його спільному виступі з Надею Дорофєєвою неочікувано з’явився третій виконавець! Потужні THE HARDKISS виконанням треку «Коханці» викликали тривалі овації залу. У номері гурту KAZKA на сцену вийшла рекордна кількість осіб. «Антитіла» об’єднали на сцені Україну у всій її різноманітності. KADNAY вразили динамічністю та драйвом, MARUV – епатажністю.

А для того, щоб не зіпсувати головну фішку номера від ALEKSEEV – гру світла – навіть пресу під час нього попросили працювати без спалахів. Оля Цибульська вперше була на сцені не тільки як ведуча, а й як сольна виконавиця.

NIKITA LOMAKIN виконав свій хіт «Хамелеон» у супроводі музикантів Тіни Кароль. Олександр Пономарьов лишився вірним собі та своєму амплуа справжнього лірика. Хулігани та новатори від музики, гурт Mozgi, піснею «Полюбе» змусили танцювати весь Палац спорту, а тендітна Michelle Andrade своїм номером додала вечору атмосфери Куби та латиноамериканських ноток.

На церемонії «M1 Music Awards. 4 Seasons» вручили тринадцять статуеток. Сімнадцять топових артистів виступили з незабутніми концертними номерами. На транспортування обладнання та декорацій для сцени знадобилося близько ста тридцяти фур, п’ятнадцять із яких – наповнили понад тисячею освітлювальних приладів. Усе це начиння звозили до Палацу спорту три дні! Для будівництва сцени залучили сімсот осіб. Спеціально для «M1 Music Awards. 4 Seasons» підготували світлову кулю, масою дві тонни! Організатори премії задіяли новітнє обладнання, геть унікальне для вітчизняного ринку, завдяки котрому вдалося на найвищому рівні поєднати відео, світло та лазери.

Площа відеопроекції на шоу становила понад двісті п’ятдесят квадратних метрів із яскравістю понад двісті вісімдесят тисяч ілюмінів. Це безпрецедентно для України та вперше використовується саме на церемонії!

Шоу «M1 Music Awards. 4 Seasons» глядачі М1 мали змогу побачити в прямому ефірі, а також на ютюб-сторінці телеканалу, відео на котрій уже переглянуло близько мільйона осіб.

Загалом 1-го грудня під час прямої трансляції на М1 подію побачило близько чотирьох мільйонів глядачів.

«Ми поставили собі за мету вивести українське шоу на світовий рівень. Кожного наступного року ми старатимемось перевершити результат минулого. І завдяки спільній чіткій праці сотень людей нашої команди, завдяки їхнім сміливим ідеям і відсутності страху перед новим і тим, чого не робив до нас жоден, нам це вдається. Ми вдячні всім нашим артистам, партнерам, глядачам. Разом із компанією «Таврійські Ігри» нам удалося вкотре вразити країну!» – зазначив Сергій Перцев, генеральний директор телеканалів М1 і М2.

Ініціатор премії Микола Баграєв уже повідомив про проведення ювілейної п’ятої церемонії «M1 Music Awards» у грудні 2019-го року:

«Я гордий з того, що премія «M1 Music Awards» – не просто церемонія, на якій нагороджують найкращих українських артистів за результатами теледивлення на каналі М1. Сьогодні це ще й головний майданчик, де демонструються досягнення вітчизняного шоу-бізнесу. На цій премії ми бачимо найліпших виконавців, постановки від провідних режисерів, найсвіжіші технічні розробки світового рівня. І все це здійснюється силами українських фахівців!»