Новини

«М1 Music Awards. 4 Seasons»: оголошено перші імена учасників головної музичної події року

20 сентября 2018

1-го грудня 2018 року у столичному Палаці спорту історія щорічної музичної премії «М1 Music Awards» отримає своє продовження – нове вражаюче шоу «М1 Music Awards. 4 Seasons». Найочікуваніші номінації, наймасштабніша червона доріжка та найефектніші музичні номери топових артистів країни!

Церемонія нагородження супроводжуватиметься видовищним інноваційним гала-концертом. Уже оголошено перші імена зіркових учасників: Тіна Кароль, «Время и Стекло», MONATIK, THE HARDKISS, NK | Настя Каменських, KAZKA, MARUV і NIKITA LOMAKIN.

Як обіцяють організатори події, телеканал М1 та компанія «Таврійські Ігри», до підготовки музичних номерів буде залучено найвідоміших професіоналів у сфері організації шоу такого масштабу: режисерів і художників-постановників, спеціалістів світлового та звукового супроводу, а також віджетингу. Конструкція та дизайн сцени поки що тримаються в таємниці, але ними обіцяють вкотре здивувати.

Одним із нововведень «M1 Music Awards 2018» є спеціальні відзнаки – ордени, які знаходять своїх почесних володарів щотримісяці та стимулюють виконавців працювати на результат упродовж року. Ці нагороди будуть впливати на визначення головних переможців премії, але останнім та найвагомішим важелем є саме рейтинги телепереглядів.

За словами генерального продюсера телеканалу М1 Натели Чхартішвілі-Зацаринної, таємницю концепції події буде розкрито під час церемонії:

«Чому саме «4 Сезони»? Ми не розголошуємо секретів, залишивши глядачам величезне поле для роздумів. Нам дуже цікаво спостерігати за іноді неймовірними версіями. Підкажемо тільки одне: цього року ми нагороджуємо щосезонно орденами «M1 Music Awards»».

«М1 Music Awards. 4 Seasons».

1-ше грудня 2018 року, Палац спорту.

Квитки доступні за цим посиланням