Новини

М1 Music Awards назвав найкращих професіоналів музичної індустрії та роздав малі статуетки

21 сентября 2017

Перші статуетки премії M1 Music Awards вже знайшли своїх володарів. 13 листопада у столиці відбулася pre-party церемонії, на якій роздали нагороди найкращим фахівцям музичної індустрії. У ролі розпорядника заходу виступив генеральний директор каналів М1 і М2 — Валентин Коваль.

«Для меня эта роль не нова, я когда был ведущим. А почему решил вести M1 Music Awards pre-party — здесь собрались самые близкие люди»,— так коментує Валентин Коваль. Але на сцені київського Caribbean Club Валентин Коваль був не сам. Оля Цибульська, Оля Полякова та Наталія Могилевська по черзі допомагали Валентину Ковалю роздавати статуетки.

Головна боротьба розгорнулася довкола номінації «Кліпмейкер року». За перемогу у ній змагалися Леонід Колосовський, Сергій Солодкий і Алан Бадоєв. Останній і піднявся на сцену за нагородою.

Алан Бадоєв, кращий кліпмейкер року: «Вы знаете штука какая? Вот эта статуэтка, это вообще первое, что у меня есть от Украины».

Звання «Продюсера року» здобув Олексій Потапенко. У номінації «Менеджмент артиста» найкращою, за версією M1 Music Awards, стала продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна. «Вообще это настолько неожиданно, я даже не могу передать. Ну, приятно правда, реально приятно держать эту статуэтку в руках»,— так коментувала свою перемогу Нателла Крапівіна.

Титул найкращого оператора-постановника року здобула Олена Чеховська, яка не змогла відвідати pre-party через знімання нового кліпу для Злати Огневич. Тому Денису Христову довелося відправитись на знімальний майданчик і вручити їй статуетку на робочому місці. Весь цей процес гості M1 Music Awards pre-party побачили завдяки прямому включенню безпосередньо зі знімального майданчика.

Робота над образами Макса Барських у кліпі «Хочу танцевать» принесла Соні Солтес нагороду у категорії «Стиліст року». Також переможцями стали Tilt Prodaction в номінації «Post-production», Monatik Chilibi Sound перемогли в категорії «Sound Producer», в номінації номінація «Хореографія» принесла статуетку Денису Стульнікову, «Кращий монтаж» взяли Mozgi Production за кліп «Имя 505» гурту Время и Стекло, в номінації «Промокампанія» нагороду отримала Наталія Могилевська за «Худеть», ну а нагороду за «Кращий тур» здобула Тіна Кароль «Я все еще люблю».

Музичним сюрпризом став ексклюзивний виступ хедлайнера заходу — Тіни Кароль. Співачка вперше виконала на сцені свій свіжий хіт «Сдаться ты всегда успеешь». Окрім цього, Тіна експромтом переспівала пісню Дмитра Монатика «Мокрая» і дуету Время и Стекло «Имя 505». Текст композицій довелося підглядати на телефоні.

Загалом під час pre-party було роздано дванадцять статуеток. Найбільшою несподіванкою вечора стало оголошення номінантів основної премії і долучення Наталії Могилевської до членів оргкомітету премії.

Нагадаємо, що основна церемонія M1 Music Awards. Наймасштабніший Гала-Концерт Року відбудеться 26 листопада у київському Палаці Спорту.

Квитки https://kiev.karabas.com/m1-music-awards-big-bang-nachalo