Новини

М1 створив «M1 Agency» — агентство, що надаватиме послуги з піар, Інтернет-маркетингу та менеджменту артистів

6 февраля 2018

У лютому 2018 року телеканал М1 створює власне агентство «M1 Agency», яке поєднає в собі весь інструментарій маркетингу, PR та менеджменту.

M1 Agency — це:

— зв’язки з громадськістю та пресою;
— розробка pr-стратегій;
— Інтернет-маркетинг (digital та SMM);
— організація концертів, турів, фестивалів та інших подій.

Агентство очолять піар-директор телеканалів М1 та М2, церемонії M1 Music Awards, Анна Фещенко, та Нонна Кондрашова — відомий театральний, музичний та телевізійний продюсер, яка з лютого 2018 року вступила на посаду директора з цифрового маркетингу М1. В її обов’язки входитимуть: керування ключовими digital проектами на М1, розробка та реалізація стратегії маркетингу в цифрових медіа та активностей у Інтернет-мережі та інше.

Анна Фещенко протягом 12 років очолює PR-відділ телеканалів М1 та М2. За цей час успішно реалізувала велику кількість проектів, концертів та PR-активностей, а також відповідає за промо головної музичної події країни — церемонії M1 Music Awards.

Анна Фещенко: «Ми впевнені, що досвід, напрацьований нами роками у сфері шоу-бізнесу, а також людські та медійні ресурси, якими ми володіємо, стануть дуже хорошим поштовхом як для розкрутки нових музичних імен, так і для плідної співпраці з уже відомими артистами та проектами».

Нонна Кондрашова протягом своєї професійної кар’єри створила і організувала багато театральних, музичних подій, турів та концертів. Успішно співпрацювала з Адою Роговцевою, Іриною Білик, Олександром Пономарьовим та іншими.

Нонна Кондрашова: «Мені дуже приємно доєднатися до команди М1. Впевнена, що наш спільний досвід та ресурси медіа-холдингу — це запорука Успіху».

На базі «M1 Agency» також створено професійну студію звукозапису, яка технічно забезпечена за останніми світовими стандартами.

Сергій Перцев, генеральний директор М1 та М2: «Ми з гордістю презентуємо нашу студію звукозапису. Наразі тривають останні роботи для її повноцінного запуску. Вже зараз можна сказати, що технічне наповнення та професійні “вуха та руки” наших саундпродюсерів дають нам можливість заявити, що це буде одна з найкрутіших студій звукозапису країни».

Першим продюсерським проектом «M1 Agency» став співак NIKITA LOMAKIN. За короткий час співпраці з музикантом відзнято відеокліп на пісню «Икона». Наразі відеоробота успішно ротується на ТБ, а трек — на найкращих радіостанціях країни. Також артист виступив на одній сцені з кращою співачкою року за версією M1 Music Awards 2015 та 2017 року — Тіною Кароль, виконавши у дуеті з нею пісню «Дикая вода».

Офіційна презентація «M1 Agency» відбудеться вже у березні 2018 року.