Новини

M1 та Warner Music Україна готують гучну прем’єру

21 сентября 2017

Незабаром в ефірі улюбленого музичного телеканалу відбудеться прем’єра нового відеокліпу знаної французської співачки ZAZ. Відеоролик було знято на пісню «Paris Sera Toujours Paris» (Париж завжди буде Парижем), яка увійшла до третього студійного альбому виконавиці. В прес-службі мейджора наголошують, що композиція підкреслює зв’язок між Парижем минулого та сьогодення.

Новий альбом Ізабель Жеффруа (справжнє ім’я ZAZ) побачить світ у листопаді. Наразі в мережі можна знайти тизер майбутньої платівки. До альбому увійшли переспіви відомих хітів, а в роботі над ним відзначилися джазовий бас-гітарист Джон Клейтон, співачка Ніккі Яновськи а також Шарль Азнавур. Останній, до речі, сам напросився на співпрацю із ZAZ: «Коли я дізнався, що вона випускає новий альбом, я зателефонував своєму арт-директору та попросив його організувати мені дует із ZAZ, – ділиться маестро. – Я її дуже люблю! І коли я чогось хочу, я завжди цього досягаю».

Також стало відомо, що альбом допомагав записувати легендарний Квінсі Джонс. Саме завдяки його саунд-продюсерському таланту і засяяла зірка поп-короля Майкла Джексона.

Не перопустіть прем’єру відеокліпу «Paris Sera Toujours Paris» – слідкуйте за ефірами Першого Музичного.