Новини

М1 відновив зйомки проекту «tvій формат»!

21 сентября 2017

Після трирічної перерви програма «tvій формат» повертається в ефір телеканалу М1.

Цей проект завжди був одним з ключових на М1, адже саме тут протягом кількох років виконавці мали змогу презентувати свої нові програми публіці. За багаторічну історію існування проекту «tvій формат» у зйомках взяли участь більшість відомих українських музикантів, а також виконавці з Росії, Білорусі, Молдови, країн Європи.

Випуск програми «tvій формат» за участю гурту «Скрябін» 2003 року приніс каналу М1 першу статуетку «Телетріумф» — головну телевізійну премію країни.

У 2003 році відбулася унікальна подія для українського шоу-бізнесу. Гурт «Океан Ельзи» випустив акустичний альбом під назвою «Tvій формат», який було записано 4 вересня 2003 року під час знімання програми. Також за цей випуск програми телеканал М1 нагородили премією «Телетріумф».

Цього року проект «tvій формат» повертається на активні позиції медіаринку, адже він надзвичайно важливий не лише для каналу М1, а й для розвитку українського шоу-бізнесу. Нова студія М1 оснащена новітньою технікою, яка надає можливість створити якісне концертне відео, що важливо для будь-якого музиканта. До того ж запис програми відбувається у форматі HD. Для українського телебачення це унікальна технологія, яка тільки починає розвиватися. Запис відео у такому форматі дозволить отримати продукт дуже високої якості.

За словами Валентина Коваля, генерального директора М1, проект «tvій формат» продовжить створювати неофіційну антологію української музики.

Першими учасниками оновленої програми «tvій формат» стали гурти «ТІК», «Pianobоy» і дует Потапа і Насті. Музиканти виконали наживо свої найвідоміші хіти, охоче поспілкувалися з журналістами, а також з фанами, яких запросили до нової студії каналу М1.

«Порівняно з минулим виступом багато чого змінилося,— каже Віктор Бронюк, лідер гурту “ТІК”,— змінилася апаратура, змінилася студія. Минулого разу не було людей. Ми працювали в абсолютно порожній студії, а для колективу, в якого багато гастролей, це трохи дивно — немає зворотньої віддачі, немає діалогу. Цього разу були глядачі, був діалог, це створює більше драйву під час нашого виступу».

Потап і Настя не забули подякувати телеканалу М1 за «найпрекраснішу програму “tviй формат”, що дає музикантам можливість виступати наживо та бути почутими людьми, які не можуть потрапити на живий концерт, зате мають можливість побачити цей концерт по телевізору».

Після концертів музиканти дали інтерв’ю для програми, з яких ви зможете дізнатися багато цікаво з творчого життя зірок. Так, наприклад, лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк пригадав свій перший виступ на сцені, Дмитро Шуров розказав, чому він вирішив стати музикантом, а Потап і Настя зізналися, що їх може змусити покинути сцену.

Телеканал М1 надалі планує регулярно знімати «tvій формат» з вашими улюбленими артистами і показувати його щотижня. Перший випуск вийде в ефір наприкінці квітня.