Новини

M1 зробив це! M1 Music Awards назвав переможців та показав фантастичне шоу

21 сентября 2017

Мало хто уявляв, що в Україні можна поставити подібні номери і вивести шоу на світовий рівень.  Режисер-постановник номерів Олег Боднарчук продумав все до найменшої дрібниці. Церемонію «M1 Music Awards. Big Bang. Початок» відкривали Quest Pistols Show з новим треком «Пришелец». Номер вражав публіку візуалом в стилі сай-фай та потужною хореографією. Світлана Лобода, яка виконала нову пісню «Ангелок», на початку виступу оживила людино-робота. Та кульмінацією номеру став танець із мен-дроїдом на міні-сігвеї.

Якщо Світлані пощастило танцювати з роботом, то Наталії Могилевській – з холодильником. А ще виконання хіта «Худеть» запам’яталося вправами співачки на біговій доріжці. До речі, Наталія Могилевська, була на цьогорічній церемонії M1 Music Awards почесним гостем та була офіційно запрошена в оргкомітет першої музичної премії.

У постановці Макса Барських занесло на срібну кулю. Весь номер співака і проекція на екранах була стилізована під хіт «Хочу танцевать». «Каждый номер — это что то просто потрясающее, ну это что новое»,— так коментував співак. Еріка весь свій виступ пролежала на сцені. Номер запам’ятався публіці завдяки графіці, яка проектувалась на артистку. Оля Полякова увірвалася на сцену на квадроциклі. Оскільки Потап з Настею нині активно гастролюють, то для номеру гурту Mozgi їхнього лідера на сцені замінила його голограма.

А для номеру «Время и Стекло» було задіяно неймовірну кількість танцівників і виконавців. Їхню пісню співав військовий, народний і навіть церковний хори, а також оперна діва. Постановка Ірини Білик переносила глядачів у часи Стародавнього Єгипту. Артистка з’явилася перед публікою сидячи верхи на грифоні, який розправивши крила летів над пірамідами. Далі була колісниця, слуги і фараон.

Олег Боднарчук, режисер-постановник шоу: «Я очень переживал за Иру в полете. Но Ира пришла вчера и говорит: можно меня поднять повыше». Номер Тіни Кароль, як завжди вразив чуттєвістю та лаконічністю. Співачка обрала для номеру лише два стільчика і довгий стіл. На ньому артистка провела частину постановки.

Серед інших на сцену Палацу Спорту виходили MONATIK, Caffeine, DZIDZIO та Jamala. Закривав гала-концерт Іван Дорн.

Втім, окрім неймовірного шоу M1 Music Awards вручив 12 нагород.

Вручення нагород M1 Music Awards почалося зі спеціальної номінації за внесок у розвиток українського шоу-бізнесу. Її було присуджено Кузьмі. За нагородою на сцену піднялися музиканти гурту «Скрябін», а весь Палац Спорту влаштував справжню овацію Андрієві Кузьменку. У найбільш інтригуючій номінації «Співачка року» перемогу здобула Тіна Кароль. «Співак року» — Макс Барських.

У категорії «Альтернатива» статуетка M1 Music Awards дісталась Івану Дорну. Перед тим як взяти до рук нагороду, Іван вивів на сцену своїх конкуренток по номінації — Jamala і Onuka. У номінації «Кліп року» перемогу здобула Світлана Лобода та її робота «Пора домой». Втім, продюсер співачки Натела Крапівіна не погодилась з таким результатом. «Эта статуетка, ребята, реально по праву принадлежит группе “Время и Стекло”»,— так коментувала зі сцени Натела Крапівіна. Нагороду гурту «Время и Стекло» LOBODA вирішила віддати через те, що їхнє відео «Имя 505» набрало рекордну для українського шоу-бізу кількість переглядів у YouTube. Світлана Лобода: «Действительно заслуженно ”Время и Стекло” должны разделить с нами эту награду».

А от точно ні з ким не ділитимуть Позитив і Надія Дорофеєва статуетку в номінації «Хіт року», яка вручалася спільно з радіостанцією Хіт ФМ. Трек «Имя 505» залишив своїх конкурентів далеко позаду. А їх колеги Потап та Настя здобули нагороду як найкращим гурт, а ще дует отримав приз у номінації спільного проекту М1 і Русского Радио Україна «Золотий грамофон» за пісню «Бумдиггибай». У номінації «Проект року» першість дісталася Quest Pistols Show. MONATIK став переможцем у номінації «Прорив року». Спеціальну Премію спільного проекту М1 і KissFM «Dance Parade» здобув український діджей Omnia. А от кліп гурту DZIDZIO «Сусіди» став лідером переглядів на каналі М1.

Церемонія транслювалась у прямому ефірі М1 та на офіційному каналі М1 у YouTube. Live- трансляція M1 Music Awards посіла другу сходинку серед усіх стрімів по Україні, а рейтинг прямого ефіру досягнув рекордної позначки.