Новини

У зв’язку з різким погіршенням епідеміологічної ситуації церемонію “M1 Music Awards” перенесено на 28 квітня 2022 року

26 октября 2021 admin

“M1 Music Awards” вже давно означає не лише нагородження найулюбленіших виконавців за версією глядачів телеканалу М1. Це фантастичне музичне шоу, аналогів якому в Україні немає. Масштабна подія, в організації якої задіяно близько 2000 працівників. Шоу, яке загалом збирає у Палаці спорту 10 тисяч осіб.

На жаль, ситуація стосовно карантинних обмежень у зв’язку з черговою “хвилею” COVID-19 дедалі ускладнюється. Організатори церемонії “M1 Music Awards”телеканал М1 і компанія “Таврійські Ігри” — не планують відмовлятися від звичного формату заходу та переходити на альтернативні онлайн-варіанти, аби зберегти вайб і досягнутий за попередні роки рівень масштабного музичного свята.

Саме через це було вирішено перенести церемонію нагородження на 28 квітня 2022 року. А 27 грудня 2021 року, в ювілейний 20-й день народження телеканалу М1, стануть відомі номінанти премії! П’ятірки кандидатів на статуетки в кожній категорії визначатимуться за два роки: 2020-й і 2021-й.

Микола Баграєв, засновник компанії “Таврійські Ігри”, голова наглядової ради “ТАВР-Медіа”, співзасновник телеканалів М1 та М2: 

У нас є внутрішнє корпоративне правило: щороку вдосконалювати наші проекти, робити наші події завжди цікавими, яскравими та неодмінно дивувати глядачів. Наші брендові івенти це завжди масові заходи. Ми вкладаємо в них великі творчі, технічні та фінансові ресурси і це достойно того, аби їх побачила наживо максимально можлива кількість глядачів. Якщо це неможливо з певних причин, які від нас не залежать, тоді ми переносимо подію на більш вдалий час. Сподіваюся, що шоста церемонія “M1 Music Awards” відбудеться в позитивній атмосфері в заповненому Палаці спорту і стане ще більш інтригуючою.   

Сергій Перцев, генеральний директор телеканалу М1:

У зв’язку з тим, що ніхто не може спрогнозувати, як розвиватиметься епідеміологічна ситуація в найближчі кілька місяців, єдиним правильним, на нашу думку, рішенням було перенести дату проведення на 28 квітня 2022 року. Ця церемонія нагородження, яку ми пов’язували з 20-річним ювілеєм М1, за нашими планами має цікаві режисерські рішення. А імена тих, хто побореться за статуетки, ми оголосимо 27 грудня, в самий день народження!

Варто зазначити, що вже придбані квитки залишаються дійсними. Усі, хто не в змозі бути присутніми наступного року, матимуть можливість повернути кошти через офіційного квиткового оператора www.ticketsbox.com.

Нагадаємо, що усю найсвіжішу інформацію стосовно підготовки до “M1 Music Awards” можна дізнатися в ефірі “M1 Music Awards News” щосуботи об 11:00 та на сторінках телеканалу М1 у соціальних мережах.