Новини

М2 змінює медіапростір: об’єднана реальність, інноваційна студія та нові віртуальні ведучі!

20 июля 2020

Компанія “Телеодин”, до якої входять телеканали М1 і М2, робить крок уперед — і вперше на українському телебаченні презентує об’єднану реальність. Це стало можливим за допомогою надсучасного ігрового двигуна Unreal Engine. В новій інноваційній студії телеканалів вже створено інший вимір! Інструменти Unreal Engine, які в ній з’явилися, допомагають не просто взаємодіяти з інтерактивними світами, а й безпосередньо змінювати їх.

— Віртуальний продакшн дозволяє М1 і М2 інтуїтивно планувати та знімати продукт із тривимірною графікою. Режисерська група отримала можливість використовувати своє бачення та створювати проекти нового формату у режимі реальної зйомки, фактично управляючи “промальованими” простором і героями, — говорить спеціаліст із віртуального виробництва Сергій Лук’янець.

Новий сезон телеканалу української музики здивує навіть “найдосвідченішого” телеглядача. Замість звичних ведучих улюблених хіт-парадів у кадрі з’являться віртуальні персонажі! Над їхнім створенням і “оживанням” працюють найкваліфікованіші спеціалісти MR-галузі.

— Нам цікаво в усьому бути першопрохідцями та “задавати темп”! — коментує генеральний директор “Телеодин” Сергій Перцев. — Ми першими в Україні почали змінювати медіапростір. Завдяки професійній команді, чия уява не має меж, ми можемо сміливо говорити, що майбутнє починається вже сьогодні.

Дивись тільки на оновленому телеканалі української музики М2:

“Головний хіт-парад України” — щобудня о 18:00 (підсумок — неділя, 12:00)

“Перший український хіт-парад” — щосуботи о 12:00

“Військовий хіт-парад” — щочетверга о 20:00