Новини

Machine Gun Kelly описав знімання в новому байопіку про Motley Crue, де він утілив Томмі Лі

11 января 2019

Machine Gun Kelly розповів про запропоновану роль у біографічній стрічці «Lee in The Dirt», яка розповідає історію відомої рок-ікони. Репера запросили зіграти барабанщика Motley Crue Томмі Лі. У кіно виконавцеві складуть компанію Дуґлас Бут, котрий зобразить Ніккі Сікса, Деніел Веббер (у кадрі буде співаком Вінсом Нілом) і зірка «Гри престолів» Іван Реон, котрий утілить гітариста Міка Марса.

У новому інтерв’ю для «Billboard» Kelly порівнював Лі зі щеням і пояснив, як недоліки характеру Лі надихнули його на акторство.

«Томмі в гурті схожий на щеня. Він припускається помилок, але від цього лише починає подобатися більше», – пояснив Gun Kelly.

Щодо інших акторів, то репер пригадав несподіванку після першої ночі знімань: Дуґлас Бут покусав режисера Джеффа Тремейна.

«Наша перша ніч у Новому Орлеані. [Режисер] Джефф Тремейн побажав, щоб ми випили пива й розважилися. Протягом перших півгодини Дуґ такий каже: «Я Ніккі Сікс, стерво!», і так навалюється на плече Тремейна, що там досі видніється фіолетовий слід від укусу. Коли Дуґ покусав режисера, ми зрозуміли: оце будуть знімання!» – описав події після знімань артист.

Сама стрічка – це адаптація однойменної біографії Motley Crue, яку Kelly прочитав ще в підлітковому віці.

«Коли тобі тринадцять, ти не дуже розумієшся на проблемах, тож просто зосереджуєшся на всьому, що блищить. Таке сприйняття було доти, доки не з’являєшся на знімальному майданчику й усвідомлюєш: «Ого, це жорстко. Що люди про це подумають?»», – додав Machine Gun Kelly. – Але є в цій книзі й дещо правдиве: ти закохуєшся в цих людей».

Тим часом репер завершив 2018-й гарячим рядком власної біографії – сваркою з Емінемом.