Новини

Мадонна не шкодує грошей на новий тур

18 января 2019

Новиною поділилося видання «The Sun». Джерело зазначило, що шістдесятирічна поп-королева у млосному передчутті чергових гастролей.

«Мадонну направду збуджує думка про те, що вона виконуватиме для публіки свіжий репертуар. Вона не шкодує грошей на виробництво. Вона – видатний професіонал і завжди готує вибухові шоу. Це буде найочікуваніша подія», – мовила особа, наближена до зірки.

Мати шістьох дітей також має намір демонструвати свою неймовірну фігуру та дивувати вервечкою костюмів.

Нещодавно Медж опублікувала серію відеозаписів своєї репетиції до номера в стилі дискотеки сімдесятих, який вона готувала для минулого світового туру «Rebel Heart».

«Відшукайте золоту середину… А потім дістаньтеся її та зруйнуйте!» – озаглавила виконавиця грайливі кліпи в Інстаграмі, викладені з гештеґом #2019, які й спричинили чутки про її повернення в дорогу.

Ще в жовтні співачка повідомила, що додає остаточні штрихи до свого чотирнадцятого студійного альбому, який видасть у цьому році. А ще вона працює над лінійкою засобів для шкіри.

Попередній тур «Rebel Heart» тривав з 2015-го по 2016-й. Грошова користь від гастролей становила понад сто шістдесят дев’ять мільйонів американських доларів.