Новини

Мадонна планує інтимні концерті в новому форматі, щоб «зблизитися» з шанувальниками

21 сентября 2017

З вісімдесятих років артистка заслужила собі репутацію масштабними турами, але в новому інтерв’ю вона розповіла, що хоче «перевинайти» свої концерти.

«Я дала стільки шоу – світові тури, концерти на стадіонах, у спортивних аренах. Тепер я відчуваю, як то кажуть, що перевинаходжу це все. Я люблю виступати на інтимних шоу та мати змогу говорити з аудиторією прямо, грати з ними й використовувати і гумор, і пафос і правду, і ділитися своїм життям», – зазначила поп-королева.

59-річна знаменитість додала, що для кожного місця обдумує ідею проведення шоу: «Так концерти стануть дверима, що обертаються, із котрих виринають дивовижні артисти, обдаровані, унікальні таланти – танцюристи, музиканти, співаки, коміки, я, гумор».

Іще співачка зазначила, що під час планування виступів вона відштовхується від пісень, які збуджували та надихали її в конкретний період часу:

«Я стараюся змінювати підходи. Також я стараюся відображати свій поточний настрій і те, що я відчуваю, і те, що мене надихало артистично чи кінематографічно, політично, філософськи. Я стараюся розставити пісні по групах, які мають тематичний зв’язок, а потім я стараюся розповісти історію, а згодом – підготувати візуальні ефекти. Це дійсно цілий процес».