Новини

Мадонна розлютила фанів тригодинною затримкою шоу в Парижі

25 февраля 2020

На концерти Мадонни, схоже, можна приходити через дві-три години після зазначеного в афішах початку. Ба навіть більше: ім’я співачки може стати синонімом непунктуальності.

Концерт 22-го лютого в межах туру «Мадам Ікс» Медж завершила о другій п’ятнадцять ночі уже 23-го лютого. І не через те, що так захопилася співом і бажала потішити публіку. Бо вийшла на сцену з тригодинним спізненням.

Можна уявити, наскільки зручно було добиратися додому авдиторії, котра налічувала дві тисячі вісімсот осіб. «Непередбачувані технічні проблеми» – так окреслили причину спізнення, яка у свою чергу стала причиною транспортних незручностей для глядачів.

Як повідомили на французькому сайті «RTL», технік стверджував, що виступ був відкладений через несумісність певних гастрольних декорацій із локацією концерту. Саме в цьому виданні повідомили про ті майже три тисячі глядачів, котрим було складно добиратися до домівок.

Обурені шанувальники поділилися емоціями в соцмережах. За їхніми словами, виконавиця пісні«Medellin» не з’являлася на сцені до півночі.

«Чи можна зневажливіше ставитися до своїх фанів? Низка скасованих шоу без будь-яких причин (нам довелося купувати квитки на літак, щоб побачити шоу в Парижі), і нині ти виходиш на сцену на чотири години пізніше… Твоя поведінка – сором! Ти не повинна більше співати!» – написала одна з розлючених осіб.

А ось іще два відгуки:

«Чи знає Мадонна, що в її шанувальників є життя? Що батьки наймають нянь для дітей, аби побачити її»; «Тригодинне спізнення – це неприйнятно для такої королеви, як ти. У нас у Парижі є графіки, які треба поважати».

Турне «Мадам Ікс», котре стартувало у вересні 2019-го, виявилося доволі проблемним. Мадонна скасувала шоу у вервечці міст, серед котрих Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Лондон. Фінальне шоу має відбутися 11-го березня.