Новини

Мадонні шістдесят: знаменитості привітали її з ювілеєм

17 августа 2018

Зірки затопили соцмрежі побажаннями з нагоди дня народження Мадонни, яка у свої шістдесят є напродаванішою артисткою: збут її дисків перетнув позначку в триста мільйонів примірників.

Ювілей поп-королева відзначила 16-го серпня.

Французький модельєр Жан-Поль Готьє, творець її відомих конусних бюстгальтерів, приєднався до привітань. Він виклав знімок із Медж, зроблений цього року на «Met Gala» у Нью-Йорку.

«Веселого дня народження, моя давня подруго, моя вічна музо та наша поп-королево Мадонно», – написав Жан-Поль поряд із зображенням.

Співачки Кайлі Міноуґ, Ліза Стенсфілд і Даррен Гейс із Savage Garden теж оприлюднили побажання зірці у Твіттері.

«Веселого дня народження, леді Мадонно! Мені чотирнадцять років, танцюю і співаю у своїй кімнаті й вона – просто ого! Яка сила і натхнення. Насолоджуйся своїм днем, Мадонно!», – зазначила виконавиця «Spinning Around», котра в травні відзначила п’ятдесятиріччя.

Іспанський актор Антоніо Бандерас, французька співачка Лін Рено, американський радіоведучий Енді Коен і ще чимало знаменитостей приєдналися до привітань.

А якщо хтось і забув про день народження співачки, то вона нагадала про це понад десятьом мільйонам користувачів знімком на фотохостингу. На світлині Медж тримає табличку з написом «Королева» англійською та арабською мовами.