Новини

Маєток Прінса виграв суд із продюсером через невидані треки

31 января 2018

Маєток Прінса виграв правову боротьбу з продюсером Джорджем Боксіллом щодо колекції раніше невиданої музики співака. Боксілл раніше поділився планами видати низку композицій, над якими він працював із Прінсом із 2006-го по 2008-й. Проте правовласники спадщини виконавця позвалися до суду і, за даними «TMZ», виграли справу.

У документах, поданих представниками маєтку, вказано, що Боксілл мав відповісти на позов до 23-го січня цього року, але він цього не зробив. Отже правовласники просять суд підписати заборону, яка заблокує видання ним аудіотворів.

Звістка з’явилася всього через кілька днів після того, як маєток Прінса повідомив про плани видати раніше нечуті треки. Радник з інтертеймент-питань Трой Картер пообіцяв, що «невидана музика Прінса вже близько» і що вона просто «вибухова».

Співак помер у квітні 2016-го року. Писали, що у своїй домашній студії він залишив величезний архів невиданої музики. Ще в грудні повідомляли про наявність п’яти початкових вінілових копій його «Black Album». Три з них продали по двадцять тисяч доларів за кожну.

У листопаді минулого року в Лондоні також проводили вистаку «Мене звуть Прінс». Вона закрилася цього місяця. Переглянути деякі експонати можна оглянути за цим посиланням.

Шанувальники також із нетерпінням чекають документальної стрічки про останній рік життя відомого співака.