Новини

Майк Тайсон і Кріс Браун записують дис-трек на Солджа Боя

21 сентября 2017

Ворожнеча між Крісом Брауном і Солджа Боєм стає все непримиреннішою. Колишній чемпіон у суперважкій вазі Майк Тайсон вирішив підтримати співака. Він оголосив, що записує з виконавцем дис-трек на Солджа Боя. Новина виринула після того, як Тайсон погодився готувати Брауна до його майбутнього боксерського матчу проти Боя.

Залізний Майк поділився в Інстаграмі півхвилинним уривком треку «It’s Going Down», продюсером якого став Деймон Елліот. У пісні зірка спорту явно посилається на майбутній поєдинок артистів. Серед іншого він читає: «Я збираюся вчити його, як повалити цього шибеника».

 

А раніше, 8 січня, Тайсон виклав у Твіттері світлину, на якій він зображений у студії. «У студії. Готуємо гаряче. Зачекайте й дізнаєтеся, про що це…», – словесно обрамив пост екс-боксер.

 

«TMZ» повідомляє, що Браун записуватиме свої куплети для треку цього тижня. Також він зніматиметься в кліпі, який вирине на ютуб-сторінці Тайсона. Коли запис видадуть, іще не казали.

У недільному інстаграм-пості Тайсон підтвердив, що планує бути тренером Брізі. Він обіцяв навчити Брауна всього найефективнішого. Тим часом Солджа Бой звернувся за консультаціями до Флойда Мейвезера молодшого. Коли відбудеться зустріч на рингу, також не повідомляли.