Новини

Майк Тайсон прагне стати зіркою Бродвею

21 сентября 2017

Колишній боксер-важковаговик презентував у Нью-Йорку  шоу одного актора.

Майк Тайсон, здається, освоює нову професію. Тепер легенда спорту виступає в ролі самого себе в театрі на Бродвеї. Тайсон став єдиним актором в автобіографічному моноспектаклі «Незаперечна правда». За режисерським задумом, колишній чемпіон світу з боксу поринає в спогади про свої злети й падіння.

Майк Тайсон, колишній боксер: «Я надзвичайно щасливий, хоча я ніколи не працював у цій сфері. Це — мій дебют, я імпровізуватиму на сцені й, звісно, дуже переживаю. Просто я цілковито довірився режисеру й намагатимуся виконати роль якнайкраще».

Зі сцени Майк розповідає про початок кар’єри, проблеми з наркотиками й про те, як він потрапив до в’язниці. Також Тайсон не оминає скандального інциденту з Бредом Піттом, котрий свого часу залицявся до його першої дружини Робін Гівенс. І хоча тоді суперечка переросла в бійку, тепер спортсмен запевняє, що він не тримає зла на актора. Тайсон сподівається, що завдяки шоу глядачі зможуть по-новому побачити його. Серед авторів сценарію вистави є й нинішня дружина боксера — Лакіха Спайсер.

aptn