Новини

Майлі Сайрс і Ліам Гемсворт підтвердили своє возз’єднання

21 сентября 2017

Якщо ви недостатньо впевнені в тому, чи Майлі Сайрус та Ліам Гемсворт знову разом, ось іще один доказ. Артистку та актора заскочили на виході з приміщення в Лос-Анджелесі, де відбувався сімейний обід із родичами Ліама. Це був перший публічний вихід пари після того, як з’явилися повідомлення про їхнє примирення на початку року. Виконавиця «Can’t Be Tamed» на зустріч убралася в барвистий жакет, чорні вузькі джинси та чоботи. Платиново-біле волосся вона зібрала в хвостик. Також Майлі не забула начепити обручку, яку Ліам подарував їй під час першого освідчення 2012-ого року. Щодо Гемсворта, то він підібрав простий гардероб – білу футболку, синю куртку та джинси.

За словами інсайдера, вони ніжно дивилися одне на одного і, здавалося, були в гарному настрої. Компанію парі складали брати Ліама Кріс і Люк Гемсворти, а також дружина Люка – Саманта.

Майлі та Ліам, як повідомлялося, возз’єдналися під час новорічної ночі. Відтоді вона знову носить заручальну каблучку. У січні Сайрус перебралася до будинку актора в Малібу, одначе до вищезгаданого побачення ніхто не бачив їх у громадських місцях разом.