Новини

Майлі Сайрус уже вийшла заміж?

21 сентября 2017

Про те, що Майлі Сайрус і Ліам Гемсворт уже чоловік і дружина, а також чекають на появу первістка, повідомило видання «Life & Style». У таблоїді стверджують, що пара вирішила таємно побратися раніше цього року після того, як дізналися про вагітність артистки.

«Майлі розповідала друзям, що вона при надії. І як тільки Ліам дізнався цю новину, він наполіг на узаконенні стосунків. Вони таємно одружилися і тепер чекають малюка», – розповіло джерело для публікації.

Також інсайдер додав, що пара не планувала вагітності і досі не знає статі майбутньої дитини. «Майлі схвильована від цього очікування і Ліам також у захваті від того, що стане татом», – мовила особа, наближена до знаменитостей.

Що стосується весілля, то, кажуть, Майлі та Ліам улаштували невелику церемонію в своєму будинку в Малібу. «Вони обмінялися обітницями на очах невеликої групи родичів і друзів. Пізніше вони влаштують більше весілля. Вони обмінялися обручками, але нічого показного», – зазначено в таблоїді.

Одначе заяви «Life & Style» можуть бути помилковими. Низка новинних агентств зазначила, що таблоїд раніше уже кілька разів публікував схожі історії. Ресурс «Gossip Cop» додатково зв’язався із представниками Майлі, який заперечив, що колишня Дійсней-зіка вже побралася зі своїм коханим австралійським актором.