Новини

Майлі Сайрус заспіває про нареченого в новій поп-рок пісні

21 сентября 2017

Шанувальники Майлі Сайрус із нетерпінням чекають наступного четверга. 24-річна співачка тоді представить новий сингл «Malibu». Трек стане провідним синглом майбутнього альбому виконавиці, який вона має видати цього року. Поп-артистка стверджує, що нова пісня «відрізнятиметься від усього, що вона записала раніше».

У головному матеріалі для «Billboard» колишня Дісней-зірка натякає, що пісня буде про її нареченого Ліама Гемсворта. «Я ніколи б не повірила, якби три роки тому ти сказав би мені, я писатиму цю пісню. Але я тут, поряд із тобою, небо таке голубе, у Малібу», – співає Майлі.

 

Майлі зазначила, що ідея синглу явилася їй у дорозі. Вона їхала у таксі, але намагалася не співати, бо була в машині не одна.

Майлі та Ліам скасували заручини 2013 року, а 2016 відродили свій роман. Співачка зазначила, що вона та Ліам «потребують переосмислення». Вона пояснила це так: «Мені треба було чимало змінити. І змінювання з кимось іншим – це не зміни, оскільки це занадто складно. Раптом ви розумієте: «Я не визнаю тебе більше». Ми потребували переосмислення».