Новини

Мак Міллер й Аріана Ґранде Показали близькість у відео на трек «My Favorite Part»

21 сентября 2017

Закоханим у реальному житті Макові Міллеру та Аріаі Ґранде не важко було зіграти в новому музичному ролику, щоб показати хімію почуттів. Разом артисти екранізували свіжий сингл Мака «My Favorite Part». Він узятий із четвертого студійного альбому Міллера «The Divine Feminine», який з’явився 16 вересня і досяг другої позиції на «Billboard 200».

У новому відео Ґранде та Міллер грають сусідів, які мешкають в одному житловому комплексі. На розділеному екрані вони співають про тугу одне за одним і зрештою поринають у пестощі.

 

Раніше, 2013 року, пара представила гучний хіт «The Way», який потрапив до дебютного альбому Ґранде «Yours Truly». А раніше цього року вони об’єдналися знову для реміксу Аріани на пісню «Into You», яка вперше з’явилася в її останньому альбомі «Dangerous Woman».

Аріана підтвердила свої стосунки з Маком під час телешоу на початку цього року. Вони спричинили чутки про роман після того, як їх помітили разом на концерті Міллера, а також у його рідному місті. На початку вересня пара нагадала про стосунки знімком в Інстаграмі, на якому Аріана лежить й обіймає Мака на підлозі.