Новини

Маколей Калкін став на захист Майкла Джексона

13 февраля 2020

Маколей Калкін знову висловився про свою дружбу з попкоролем. Актор наполіг, що йому «нема про що говорити», коли йдеться про закиди в бік покійного виконавця.

Зірка стрічки «Сам удома» дружив із Джексоном приблизно з дев’яти років. Він давав свідчення під час розгляду справи, у межах котрої 2003-го Джексона звинувачували в жорстокому поводженні з дітьми, і назвав звинувачення проти Майкла «цілковито смішними».

Іще Маколей захищав покійного співака 2019 року. Тоді він сказав:

«[Майкл] зв’язався зі мною, бо відбулося чимало всього, значного та блискавичного зі мною, і я думаю, він мав на увазі це. Тепер легко сказати, що це було дивно чи щось таке, але воно не було таким, бо мало сенс. Зрештою, ми були друзями».

Нині, під час інтерв’ю для «Esquire», актор знову захистив Джексона.

«Він ніколи нічого не робив зі мною. Я ніколи не бачив, щоб він щось робив. Й особливо за таких обставин у мене не було б причин щось приховувати. Хлопчина пішов. Якби що-небудь… Я не збираюся казати, що це тепер модно чи щось таке, але нині слушний час розповідати. І якби мені було про що розповідати, я б цілком це зробив. Але ні, я ніколи нічого не бачив», – зазначив Маколей.

Актор також мовив, що після виходу документального фільму «Залишаючи Неверленд» ряд людей поставили під сумнів його дружбу з Джексоном.

Калкін мовив:

«Він сказав: «Ось добра історія Майкла Джексона, яка взагалі не стосується Майкла Джексона. Я перестрів Джеймса Франко в літаку. Натикався на нього два-три рази за ці роки. Киваю йому, коли ми кладемо свої сумки над головами. «Гей, як у тебе справи?» – питає він. «Добре, а в тебе?». І це було відразу після виходу документального фільму «Залишаючи Неверленд». Він продовжив: «Що ж, ця документалка!» І це все що він сказав».

Далі розмова лилася в такому руслі, пригадав Маколей:

«Я відповів якось так: «У-у». Мовчання. А він далі: «То що ти думаєш?» І я обертаюся до нього та кажу: «Ти бажаєш поговорити про свого мертвого друга?» І він сором’язливо: «Ні, не хочу». Тож я відповів: «Круто, дядьку, приємно було тебе побачити»».

Вейд Робсон і Джеймс Сейфчук звинуватили Майкла Джексона в статевій нарузі над ними в дитинстві, ідеться в документальному фільмі.

Маєток, родина попкороля та сам Джексон перед смертю 2009 року спростували всі ці звинувачення.