Новини

Марк Ронсон поділився новою піснею «I Want To See The Bright Lights Tonight» із Raissa

12 мая 2020

Оригінальна доріжка потрапила до однойменної платівки вищезгаданого британського подружжя.

Ронсон, коли поділився перевиконаним твором, написав у твіттері:

«Думаю, у всіх тут є пісня (або дві, або п’ятнадцять), які вони заслухати до дір у цей період. Протягом перших кількох тижнів піснею, яку я не міг припинити слухати, була «I Want To See The Bright Lights Tonight» Річарда та Лінди Томпсонів. Для мене це найкраща пісня про безладний вечір вихідного дня. Про всі дивні, але чудові людські взаємодії. Незнання, що може трапитися, тільки-но вийдеш за двері. Можливо, невелике вечірка чи вдало проведений час, навіть із натяком на небезпеку. Але хай там що, ти знаєш, що на кілька годин забудеш про щоденні нудьгу та напруження».

44-річний діджей і продюсер продовжив:

«Схоже, причина того, чому мене так потягло до цієї пісні, полягає в тому, що мені вельми бракує цього всього».

Прослухати твір Марка та Raissa можна разом із супровідним відео, основою котрого послугували кадри шанувальників. Ті надіслали виконавцеві ролики та світлини своїх нічних міст і містечок.

Музикант відгукнувся про надіслане слухачами:

«Це більше, ніж те, на що ми сподівалися. Настільки емоційно глибокий, людяний, гумористичний і сповнені любов’ю всесвіт… Я справді волів, щоб ми використати всі ваші кліпи, але, на жаль, пісня триває лише дві з половиною хвилини».

На початку цього місяця Ронсон узяв участь у зірковому шоу, до котрого долучилися Майлі Сайрус, Дуа Ліпа, Трой Сіван, Disclosure, Christine & The Queens, Mabel, Lykke Li й чимало інших знаменитостей. Лайвстрим-мікстейп «Love Lockdown» тривав півтори години.