Новини

Марк Волберг став другом Дензела Вашингтона

21 сентября 2017

Фільми про двох напарників, які стають друзями-нерозлийвода, попри різні вдачі, і досі популярні. Ще із 70-х подібні стрічки з мегазірками в головних ролях стали звичним явищем на екранах. Як запевняють голлівудські боси, від такої вдалої формули вони ніколи не відмовляться. Тепер настав час спробувати себе в ролі напарників Дензела Вашингтона і Марка Волберга. Нова картина з участю відомих акторів отримала досить типову для такого кіно назву «Два стволи».

Марк Волберг, актор: «Багато фільмів із зірковими комбінаціями стали легендами. «Смертельна зброя», «Встигнути до опівночі», «Буч Кессіді і Санденс Кід». Не так вже й легко зняти класний екшен».

У сюжеті «Двох стволів» присутнє все, що потрібно для гарного приятельського екшену. Робота під прикриттям, пограбування банку, купа грошей, стрілянина ну і, звичайно ж, підстава. Герої Волберга і Вашингтона — напарники, яким доведеться викрити незаконні грошові оборудки в самому ЦРУ.

Джеймс Марсден, актор: «»Смертельна зброя» — це саме той фільм, з яким я б хотів порівняти нашу роботу. Тут дуже багато серйозних моментів, сповнених гумору. У нас те саме: два круті хлопці веселяться й дають усім перцю».

Компанію Волбергу і Вашингтону склали такі зірки, як Джеймс Марсден, Пола Паттон, Фред Ворд та інші. Режисером є ісландець Бальтасар Кормакур. Українська прем’єра «Двох стволів» відбудеться 22 серпня цього року.