Новини

Майлі Сайрус готує позажанровий альбом, у якому зосередиться на психоделіці та гіп-гопі

22 февраля 2019

Поп-зірка нині працює над наступником «Younger Now», який видала 2017 року. Той диск засвідчив повернення співачки до її коріння з Теннессі – кантрі-музики.

В інтерв’ю для«Vanity Fair» виконавиця зазначила, що тепер прямує в іншому напрямку: 

«Будуть психоделічні елементи, поп-елементи, більше гіп-гоп-звучання. Знаєте, мені подобається позажанровість».

Сайрус також охрестила нову музику, яку планує видати влітку, «своєрідною мозаїкою того, якою я була раніше».

Нещодавно виконавиця попрацювала Марком Ронсоном. Із останнім артистка записала його сингл «Nothing Breaks Like A Heart». Під час виступу на «On Air With Ryan Seacrest» Майлі розповіла про трек:

«Ця пісня має важливу звістку, якою я хотіла б фізично поділитися. Ішлося про запитання: «Що справді розбиває наші серця?» Це – втрата дітей, втрата життя, усе насилля, свідками котрого ми щодня стаємо. У відео ми дійсно зосередилися над співвідношенням селебриті-культури з важливими в житті речами й тим, як ти можеш поєднати ці два складники. Бо політка – займає значну частину мого життя, але й весела розважальна поп-культура – це те, що я дійсно люблю».

Вона також зазначила, що Ронсон співпрацював із нею над свіжим альбомом, котрий вона назвала «найкращою музикою, яку я змогла зробити».

Поряд із цим Майлі торік помітили на зніманнях чергової серії «Чорного дзеркала». Екранізація відбувалася в Кейптауні, Південній Африці.

До слова, попрацювати з реп-виконавцями планує й Дуа Ліпа.