Новини

Майлі Сайрус і Ліам Гемсворт таємно одружилися у квітні

8 ноября 2017

Вони побралися чи ні? Ось яке запитання оточувало Майлі Сайрус і Ліама Гемсворта відтоді, як вони торік знову відновили стосунки. Згідно з останньою звісткою на цю тему, пара вже пов’язала себе шлюбними путами і зберігає це в таємниці.

Як повідомляє австралійський журнал «NW» (цитований «The Daily Mail»), 24-річна акторка та співачка і 27-річний австралійський улюбленець глядачів є подружжям уже півроку. Анонімне джерело зазначило: «Це була дуже інтимна церемонія в їхньому домі в Малібу. Мені розповіли, що на ній було лише кілька людей, і вони залишаються єдиними, хто про це знає».

Джерело також додало, що Майлі та Ліам найближчим часом не планують оприлюднювати звістку.

Знаменитості вже кілька разів спричиняли чутки про те, що вони одружені. Коли молодший брата Кріса Гемсворта побачили з каблучкою на весільному пальці, то виникли припущення, що це – обручка .

Нещодавно один із інсайдерів повідомив журнал «ОК!»: «Майлі на сьомому небі від щастя відтоді, як вона та Ліам зробили рішучий крок й обмінялися обітницями. Словами не передати, як вони люблять одне одного, і вони впевнені, що бажають провести решту свого життя разом».

Майлі та Ліам почали зустрічатися 2010 року після зустрічі на знімальному майданчику. Вони заручилися 2012-го, але через рік розбіглися. Торішнього січня пара відновила стосунки.