Новини

Майлі Сайрус набила собі свободу

9 декабря 2019

Нещодавно 27-річна співачка завітала до знаменитого майстра тату Даніеля Вінтера, який також відомий як Вінтер Стоун, щоб зробити новий боді-арт. Поряд зі знімком, на якому він зображений із Майлі, а також світлиною нової набивки, Даніель написав в інстаграмі: «FREEDOM» (у перекладі – «СВОБОДА»).

До слова, Майлі співає «не стримуйте, чорт забирай, мою свободу» у своєму недавньому синглі «Mother’s Daughter».

Звістка про нове чорнило під шкірою виконавиці «Slide Away» прибула після того, як Ліам Гемсворт у серпні подав документи на розлучення з нею. Їхній шлюб тривав сім місяців. Майлі, котра тепер зустрічається зі співаком Коді Сімпсоном, після розриву зробила низку татуювань.

У неї, наприклад, на лівому біцепсі з’явилися такі слова з пісні «The Thing» Pixies: «У моїй голові переляк, але серце почувається вільним».

Незадовго до цього співачка оздобила передпліччя емблемою Дому Вісконті та символом міста Мілана. Це було після відпочинку виконавиці Італії з Кейтлінн Картер.

А геть нещодавно Майлі з Коді Сімсоном зробили собі татуювання в Ніко Бассіла. Співачка набила собі рок-н-рольне серце, а її обранець – череп і косу.