Новини

Майлі Сайрус поновила чутки про вагітність

16 октября 2018

Майлі Сайрус при надії? Виконавиця «Wrecking Ball», яка успішно заручилася з Ліамом Гемствортом, спричинила чутки про вагітність, коли завітала минулими вихідними до лос-анджелеської крамниці. Папараці застали Майлі усміхненою на виході з бутика. Її супроводжували друзі.

Та до того, як чутки стали ширитися, джерело розвінчало їх у коментарі для «HollywoodLife.com». «Хоча Майлі й вийшла із крамниці дитячого брання, вона, безумовно, не вагітна», – зазначив інсайдер, який представився наближеною до співачки особою.

Проте це, за словами останнього, не означє, що Сайрус не бажає народжувати: «В один прекраний день вона хотіла б стати матір’ю, і вона чудово виконуватиме цю роль. Вона добра, турботлива, ніжна та любляча, але здійснювала покупки не для себе. Нині вона в хорошій формі та зосереджена на створенні сім’ї».

Про ймовірну вагітність доньки Біллі Рея Сайруса вже говорили цього року, коли вона начебто припинила курити марихуану та фарбувати волосся.

«Люди гудять про це. Ліам протягом багатьох років щосили старався створити сім’ю з Майлі, і тепер, схоже, це нарешті відбувається! – мовило тоді джерело. – Вона уникає алкоголю, її тягне на морозиво та нудить. Ліам не може не торкатися її живота. Для нього це – здійснення мрії».