Новини

Майлі Сайрус відхилила, а Ліам Ґаллагер підхопив

3 мая 2018

Колишній лідер гурту Oasis підтвердив, що повертається до студії в Лос-Анджелесі, де працюватиме з авторами пісень Ґреґом Курстіном й Ендрю Ваяттом над послідовником свого хітового альбому за 2017 рік «As You Were».

Ліам, за словами інсайдера, може взятися за композицію, написану Ендрю для поп-принцеси. Ця пісня не потрапила до трекліста її сьомого студійника.

«Ліамові й Ендрю добре працюється разом, студійні сесії виявилися дуже плідними», – розповіло джерело британській газеті «Daily Star». – Незадовго до того, як Ліам завітав до Лос-Анджелеса, Ендрю був у студії з Майлі. Обирали пісні для її нового альбому, але деякі відсіяли. Є один трек, котрий думають переробити на величну рок-баладу для Ліама».

Успіх «As You Were», як повідомляють, переконав артиста довіряти дуету авторів, котрий також писав хіти для Ke$ha, Дуа Ліпи та Бруно Марса. До слова, довіра між екс-учасником Oasis та хітмейкером обопільна.

«Раніше він, можливо, відмовився б від цієї ідеї, але після успіху першого сольного запису Ендрю цілковито довіряє Ліаму, – додав інсайдер. – Він готовий іти в цьому напрямку далі та подивитися, що вийде».

Рокер, безумовно, у захваті від ранніх результатів студійних сесій. У Твіттері 1-го травня він написав, що перша з них із могутніми Ґреґом Курстіном й Ендрю Ваяттом велична, як біблійний сюжет.