Новини

Майже як у Гічкока: в Італії на Sonya Kay накинулися чайки

13 марта 2018

Наразі співачка перебуває в місті Сірміоне, про що ділитися на сторінках у соцмережах. Під час відпочинку не обійшлося без курйозів.

Коли Sonya позувала для фотозвіту, на неї накинулися чайки. Пташки довго кружляли навколо виконавиці та її друзів, але зробити знімки все-таки вдалося. Деякі шанувальники Sonya Kay зазначили, що світлини видалилися вельми живими.

«Якби я могла, то подорожувала б щотижня. Останні поїздки були в Італію – я відвідала Мілан і Верону, а також Австрію… Іноді потрібно морально відпочивати від довкілля, бо коли в тебе кожен день перенасичений роботою – просто необхідно кудись полетіти, забути про все, вимкнути телефон , крім Інстаграму, і просто відпочити», – вважає співачка.

У кінці березня вона представить дві версії кліпу на пісню «Слухай моє серце» – чіллмікс і саммермікс. Режисером відео став Віктор Скуратовський. За словами артистки, її нова робота буде геть несхожою на попередні. Відео в стилі арт-фешн наповнять незвичними образами, емоціями та космосом. А вже 27-го квітня поточного року в одному з київських клубів відбудеться перший сольний концерт Sonya Kay на підтримку дебютного міні-альбому «Слухай моє серце».

«Я поки сама не знаю, що там буде, але можу сказати точно, що відірвемося на сто відсотків! Насправді я дуже готуюся до цього, мало не кожен день практикую акторську майстерність, хореографію, вокал, маю дуже напружений графік. Хочу зарядити глядачів максимальної енергією», – поділилася співачка.