Новини

Мел Сі розповіла, чому не захотіла брати участь у возз’єднанні Spice Girls

21 сентября 2017

В есе, написаному для британського «Love Magazine», артистка зазначила, що вона, безумовно, не приєднається до Джері Голлівелл, Емми Бантон, Мелані Браун і Вікторії Адамс задля реюніону.

«Гурт має таку чарівливість, що здається з нього ніколи не захочеться йти. Це водночас благословення та прокляття. Щодня я запитую себе: дівчата збираються разом? Тоді коли? Як? Чому? Коли ми зібралися 2007 року, запитання припинилися за мить. Ми зробили це, шанувальники були щасливими. Але як тільки тур закінчився, це почалося знову», – поділилася виконавиця.

«Дивіться, я буду в Spice Girl аж до смерті. Але продовження розмов про те, що ми зберемося для святкування двадцятиріччя «Wannabe» були особливо виснажливими. Не зрозумійте мене неправильно: я це цілковито усвідомлюю. Але це хіба нове правило, що гурт має реформуватися? Чому ми не можемо просто пригадати наші неймовірні досягнення в дев’яностих? Коли ми зійшлися для туру-возз’єднання, це було водночас дивовижно, лячно й нереально. П’ятеро з нас знову зібралися разом. Ніби ми повернулися в часі для грандіозного святкування гурту», – продовжила співачка.

Мел Сі визнала, що відхилила пропозицію об’єднатися зі своїми колишніми одногрупницями: «Правду кажучи, після кількох особистих зустрічей із дівчата на початку цього року я прийняла це нелегке рішення – не бути частиною запропонованого возз’єднання з Еммою, Джері та Мелані. Вікторія відцуралася зі зрозумілих причин – вимог її модного лейблу і її досить великої сім’ї. Чи найважчим для мене було засмучувати людей, дівчат, шанувальників, цивілізацію?! На жаль, щось мені заважало погодитися, тож я вирішила довіритися вказівкам свого серця».

Для Мел Сі, як вона сама сказала, піком її існування в складі колективу був виступ на Олімпіаді 2012 року. 42-річна виконавиця, тим не менше, не має образ на колег із гурту й досі їх любить:

«Ми постійно пригадуємо відомий рядок із «Wannabe» – «дружба ніколи не закінчується». Для дружби завжди будуть перепони. Я вельми люблю дівчат. Нас поєднує унікальний зв’язок, який ніколи не можна буде зруйнувати, і аж поки я зможу, я й надалі підтримуватиму їх. Також у мене немає ілюзій, що моя сольна робота колись хоча б частково наблизиться до того впливу, який здійснював гурт Spice Girls. Я люблю гурт і пишаюся минулим, і завжди святкуватиму те, що я – перчинка. Це те, ким я є».