Новини

Мел Сі розповіла про возз’єднання Spice Girls і назвала це «найгіршою для зберігання таємницею в шоу-бізнесі»

5 февраля 2018

Усі п’ять учасниць зійшлися 2-го лютого й уперше з 2012-го року разом поговорили про реюніон. Повідомляють, що вони домовлялися про серію майбутніх проектів, серед яких – телевізійні шоу та збірка хітів.

За радіобесідою із ведучим Дермотом О’Лірі Мел Сі мовила: «Найсмішніше те, що ми, на жаль, не можемо нічого зробити поза увагою преси. Це найгірша для зберігання таємниця в шоу-бізнесі, чи не так?».

Вона додала, що «було чудово зустрітися», і що група «говорила про можливості та ідеї» щодо майбутнього. При цьому, за словами виконавиці, «усе ще перебуває на ранніх стадіях і ще нічого не затверджено». «Поки немає гучного анонсу, – сказала Мел. – Але чудово повернутися у світ Spice і поглянути на реакцію».

У п’ятницю ґьолзбенд через публіциста Джо Міллоу оприлюднив заяву, у котрій ішлося про роботу над новими проектами. «Ми насолодилися неймовірним післяполуднем, згадуючи чудові часи, проведені разом. Ми завжди в захваті від того неосяжного зацікавлення, яке панує в світі Spice Girls. Таке відчуття, що нині – саме час дослідити разом нові дивовижні можливості. Ми всі згодні з тим, що існує безліч захопливих можливостей, які знову розкриють оригінальну сутність Spice Girls, посилюючи наше послання для майбутніх поколінь про ствердження можливостей жінок», – ідеться в документі.